Eğitim

YKS Başarısı: Gaziantep’te Yeni Rekor

Gaziantep Erdem Koleji, YKS’de elde ettiği başarılarla adını yeniden duyurdu. Bu başarı nasıl mümkün oldu?

YKS Başarısı: Gaziantep’te Yeni Rekor
22-07-2024 15:15
GAZİANTEP

Kitlesel Başarı ve Yeni Rekorlar

Gaziantep Erdem Koleji, LGS’de yüzde 1’lik dilimde en fazla öğrenciye sahip okul olarak elde ettiği yüzde 73’lük kitlesel başarısının ardından YKS sonuçları ile de büyük bir başarı elde etti. İlk 20 binde 54 derece elde eden Erdem Koleji, bu başarısıyla gurur kaynağı oldu. Erdem Koleji, YKS’de Gaziantep rekoru kırarak dikkatleri üzerine çekti.

İlk 20 Binde 54 Derece

Erdem Koleji, YKS’de ilk 20 binde toplamda 54 derece elde ederek büyük bir gurur yaşattı. Okulun öğrencileri; ilk 50’de 1 derece, ilk 200’de 2 derece, ilk 500’de 3 derece, ilk 1000’de 4 derece, ilk 5000’de 8 derece, ilk 10.000’de 16 derece ve ilk 20.000’de 20 derece ile büyük bir başarıya imza attı. Bu sonuçlar, Erdem Koleji’nin eğitim kalitesini ve öğrenci başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye Dereceleri ve Bireysel Başarılar

Gaziantep Erdem Koleji, YKS’de sadece kitlesel başarılarla değil, bireysel başarılarıyla da ön plana çıktı. Erdem Koleji öğrencilerinden Arda Güneş, Türkiye 37.’si olma başarısını gösterirken, Ali Gökalp Çiftçi ise Türkiye 669.’uncusu oldu. Bu bireysel başarılar, Erdem Koleji’nin eğitimdeki kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Genel Müdür Mehmet Örfi Sönmez’in Açıklamaları

Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, sınava giren tüm öğrencileri tebrik etti ve şu ifadeleri kullandı:

“YKS’ye giren öğrencilerimizin kitlesel olarak başarı göstermesinin haklı gururu ile yolumuza devam ediyoruz. YKS’de başarı gösteren öğrencilerimize, aldıkları dereceler ile yaşattıkları gurur için teşekkür ediyoruz. Erdem Koleji olarak bilimin ışığında, başarı merdivenlerini yılmadan adımlayan öğrencilerimizin destekçisi olmaya devam edecek, geleceği dizayn eden bireyler yetiştirme hedefimizi sürdüreceğiz. Kendini her alanda ifade edebilen bireyler yetiştiren Erdem Koleji, bu sene de elde ettiği başarıyla zirvedeki yerini korudu. Sınav başarısında emeği geçen öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm velilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyorum.”

Mehmet Örfi Sönmez, öğrencilerin kitlesel ve bireysel başarılarını kutlayarak, Erdem Koleji’nin eğitimdeki başarısının devam edeceğini vurguladı.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER