Eğitim

YKS Öğrencilerine Ücretsiz Ulaşım Desteği

YKS’ye girecek öğrencilere büyük jest! Ücretsiz ulaşım ve ikramlar neler? Detaylar Haberimizde

YKS Öğrencilerine Ücretsiz Ulaşım Desteği
08-06-2024 12:00
ADIYAMAN

YKS Sınavlarına Özel Destek

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz toplu taşıma desteği sağlanacağını açıkladı. Başkan Tutdere, sınav döneminde öğrencilere başarılar dileyerek, belediyenin tüm imkanlarıyla gençlerin yanında olacağını belirtti.

Ücretsiz Ulaşım ve İkramlar

Başkan Tutdere, sınava girecek öğrencilere belediye otobüslerinin sınav boyunca ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Ayrıca, sınavdan önce öğrencilere kek, meyve suyu ve su ikramında bulunulacağını söyledi. "Sınav giriş belgelerini gösteren öğrenciler, belediye otobüslerimizden ücretsiz yararlanacaklar," dedi.

Başarılı Öğrencilere Burs Desteği

Üniversite sınavını kazanan başarılı öğrencilere burs desteği de verileceğini yineleyen Tutdere, "Memleketimizin geleceği kıymetli gençler, bir yıldan bu yana zorlu şartlar altında hazırlanarak gireceğiniz YKS sınavında her birinize başarılar diliyorum. Umuyoruz ki, arzu ettiğiniz üniversiteleri kazanacaksınız. Bizler Adıyaman Belediyesi olarak eğitim hayatınız boyunca sizlere elimizden gelen desteği sunacağız," diye konuştu.

Vatandaşlara Sessizlik Uyarısı

Başkan Tutdere, sınav süresi boyunca vatandaşları sessiz olmaya davet etti. "Sevgili gençler, sınavda rahat olun ve sakın heyecan yapmayın. Çünkü hiçbir çaba ve gayret boşa gitmez. Aileleriniz, öğretmenleriniz ve bizler yanınızdayız. Buradan bir diğer uyarıyı da sürücülerimize ve diğer halkımıza yapmak istiyorum. Sınav saatlerinde herkesi özellikle sınav merkezlerinin olduğu alanlarda daha sessiz olmaya davet ediyorum," ifadelerini kullandı.

Öğrencilere Moral ve Destek

Başkan Tutdere, sınava girecek tüm öğrencilere moral vererek, "Her zaman dile getirdiğim gibi bizler Adıyaman Belediyesi olarak eğitim hayatınız boyunca sizlere elimizden gelen desteği sunacağız," dedi. Başkan Tutdere'nin bu jesti, öğrenciler ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Sonuç Beklentisi

YKS'ye girecek öğrenciler, Adıyaman Belediyesi'nin bu desteği sayesinde sınav günlerinde daha rahat ve stressiz olacak. Başkan Tutdere'nin desteği ile öğrenciler, sınav merkezlerine kolayca ulaşabilecek ve sınav öncesinde moral bulacaklar. Bu adım, Adıyaman'daki eğitim seferberliğinin önemli bir parçası olarak görülüyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER