Asayiş

Yol Verme Kavgasında Polis Memuru Yaralandı

Adıyaman'da iki sürücü arasındaki yol verme tartışması kanlı bitti! Polis memuru nasıl yaralandı?

Yol Verme Kavgasında Polis Memuru Yaralandı
27-06-2024 17:00
ADIYAMAN

Yol Verme Tartışması Nasıl Başladı?

Adıyaman merkez Alitaşı Mahallesi Bozbey Caddesi'nde, valilik binası yakınlarında iki sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. O esnada devriye görevi yapan polis ekipleri kavgayı fark etti.

Polis Memuru Kavganın Ortasında

Kavga eden şahıslara müdahale etmek isteyen polis memuru, kavgayı ayırmaya çalışırken yüzüne aldığı yumruk darbesiyle yaralandı. Peki, bu olay nasıl gerçekleşti?

Destek Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Polis memurunun yaralanması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Desteğe gelen ekipler, kavgaya karışan şahısları birbirinden ayırdı. Kavga anları güvenlik kameralarına ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

Kavga Eden Şahıslar Gözaltına Alındı

Kavgaya karışan kişiler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Peki, bu tür olaylar nasıl önlenebilir?

Adıyaman’da, iki sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgayı ayırmak isteyen polis memuru yüzüne aldığı yumruk darbesiyle yaralandı.

Bu tür olaylar, trafikte daha dikkatli ve sabırlı olunması gerektiğini bir kez daha gösteriyor. Trafik kurallarına uymak ve saygılı davranmak, bu tür üzücü olayların yaşanmasını engelleyebilir.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER